Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bricks tuinwereld wegenbouw

Bricks Infra en Tuinen heeft een enorm scala aan kleine en grote projecten gerealiseerd. Voor zowel de aanleg van een voetpad als de volledige herbestrating van winkelcentra hebben wij alle kennis en kunde aan boord. U mag bovendien volledig vertrouwen op het enorme voordeel van één vaste contactpersoon die tijdens de klus regelmatig contact met u heeft. Hierdoor blijft u op de hoogte van alle voortgang en ligt er daarna een prachtige nieuwe straat. Door onze open manier van communiceren kunnen wij u ook snel adviseren indien zich onvoorziene situaties aandienen.we

Erkend leerbedrijf

Met opleiding, praktijkervaring én bijscholing zorgen we ervoor dat de mensen van Bricks Tuinwereld hun vak op het hoogste niveau uitvoeren!

Daarnaast werken we altijd met respect voor uw domein en houden we rekening met de zaken onder het straatoppervlak, zoals bijvoorbeeld rioleringen, gas- en waterleidingen. Juist door deze manier van werken wordt Bricks ingezet op tal van projecten voor gemeentelijke en provinciale overheid en projectontwikkelaars.

Vakmensen

Voor de efficiënte invulling van uw bestratingsproject levert Bricks uiteraard de beste vaklui. Omdat bestrating dikwijls een onderdeel is van een groter project, zorgt onze projectleider dat onze inzet nauwgezet wordt ingepast. Hierdoor wordt alles binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Om geen tijd te verliezen maken we veelal gebruik van de meest geavanceerde machines waarmee onze mensen snel en precies de klus kunnen uitvoeren. Daarnaast houden we met de machine-inzet ook rekening met het welzijn van de vakmensen en waken we ook over de belasting van het milieu.

× Hoe kunnen we u helpen?