Zoek
Sluit dit zoekvak.
Tuin ontwerpen

Betontegels

Wij verkopen betontegels in alle soorten, kleuren en maten.

Betontegels staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onze tegels zijn gemaakt uit door duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit. Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Zo zijn onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, klinkers of stenen.

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteit verhouding van beton is zeer goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen.

Betonsteen is gemaakt van de combinatie zand, cement, grind, water en vaak een natuurlijke kleurstof. Het mooie van betonsteen is dat u het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betonsteen is anders en krijgt daardoor zijn eigen sfeer.

U kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze wat gladder wordt. Het oogt daardoor niet zo ruw en zorgt voor een strakke uitstraling. Betontegels kunnen ook geborsteld worden. Hierdoor wordt de steen een stuk zachter waardoor het lekkerder loopt op blote voeten.

Er zijn verschillende bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Alle bewerkingen geven de steen een unieke uitstraling. Deze “afwerkingen” zorgen er voor dat betontegels voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is maar net wat u mooi vindt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om uw tuin in regio Oss aan te pakken en wilt u betontegels kopen?
Dat kan bij ons, en wij leggen ze eventueel ook voor u! Handig, toch?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel ons via 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?