Search
Close this search box.

Betontegels nabij Oss

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Voor het kopen van betontegels en betonklinkers in alle soorten, kleuren en maten kunt u terecht bij Bricks Tuinwereld in Haren, nabij Oss.

Betontegels staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onze tegels zijn gemaakt uit duurzame productie en zijn van hoge kwaliteit. Betonsteen is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden.

Zo is het kopen van onze betontegels ook goed te combineren met andere tuintegels, betonklinkers of stenen.

Waar kunt u betontegels vinden die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn?


De vele voordelen van betontegels

Door de vele mogelijkheden van betonsteen zijn er heel veel verschillende vormen en kleuren wanneer u besluit betonklinkers te kopen. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteitverhouding van beton is zeer goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen. Wilt u eerder keramische tegels kopen? Ook dat kan bij ons! Als expert in tuinaanleg vertellen wij u graag meer over wat u allemaal kunt realiseren met betontegels.

Betonsteen bewerken

Betonsteen is gemaakt van de combinatie zand, cement, grind, water en vaak een natuurlijke kleurstof. Het mooie van betonsteen is dat u het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betonsteen is anders en krijgt daardoor zijn eigen sfeer. U kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze wat gladder wordt. Het oogt daardoor niet zo ruw en zorgt voor een strakke uitstraling. Betontegels kunnen ook geborsteld worden. Hierdoor wordt de steen een stuk zachter waardoor het lekkerder loopt op blote voeten. Daarnaast zijn er verschillende bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Alle bewerkingen geven de steen een unieke uitstraling. Deze “afwerkingen” zorgen er voor dat betontegels voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is maar net wat u mooi vindt! Zo kunt u ook kiezen voor sierbestrating om uw tuin net dat beetje extra te geven. Bij onze gerealiseerde projecten bekijkt u een aantal voorbeelden.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan

Denkt u eraan om uw tuin in regio Oss aan te pakken en wilt u betontegels of betonklinkers kopen? Maak dan gebruik van onze expertise op het gebied van luxe tuinen. Indien gewenste leggen we ze voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel naar 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?