Keramische tegels kopen bij Bricks Tuinwereld

Bij ons kunt u terecht om de mooiste keramische tegels de kopen voor uw tuin. Wij hebben keramische tuintegels in vele soorten, maten en kleuren zo is er voor elke wens een geschikte tegel.

Onze tegels worden middels geavanceerde technieken uit materialen van zeer hoge kwaliteit en met het oog op duurzaamheid geproduceerd. Ze zijn uiterst geschikt voor vele toepassingen in uw tuin.

Of u nu een terras, looppad of siervlak wilt aanleggen, bij Bricks Tuinwereld kunt u zonder twijfel de juiste keramische tegels kopen.

 

De voordelen van onze tegels

De tegels zijn van hoge kwaliteit en worden duurzaam geproduceerd. Voor de productie worden alleen hoogwaardige en kleurechte grondstoffen uit Italië gebruikt en er worden geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.

Dit zorgt ervoor dat de tegels hun natuurlijke tint behouden.

Ze zijn onderhoudsvriendelijk dankzij een nabehandeling en verdichting die ervoor zorgt dat de toplaag geen vocht en vuil opneemt.

Met onze keramische tegels heeft u jarenlang plezier van uw keuze. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van onze tegels en bieden een uitstekende service. Bent u geïnteresseerd in onze keramische tegels of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Kies de tegel die bij uw wensen past

Wij bieden u diverse productgroepen met ieder hun eigen voordelen.

Zo zijn er ook betontegels met een keramische toplaag. Dit zorgt voor makkelijkere verwerking, terwijl u de voordelen van de tegels behoudt. 

Als u hulp nodig heeft bij de aanleg van uw tuin of het leggen van tegels, staan wij voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om uw tuin aan te pakken en wilt u keramische tegels kopen?
Dat kan bij ons, en wij leggen ze eventueel ook voor u! Handig, toch?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel ons via 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?