Search
Close this search box.

Kunstgras

Bricks Tuinen is al jaren gespecialiseerd in het egaal en duurzaam aanleggen van kunstgras. Kunstgras kent een groot aantal voordelen ten opzichte van echt gras. Allereerst is het zo goed als onderhoudsvrij, blijft het jarenlang mooi en is het op vele manieren toepasbaar. Of het kunstgras betreft voor in uw tuin, op uw balkon, terras of sportveld wij hebben de juiste collectie en kennis in huis.

Wilt u het niet door ons laten aanleggen maar alleen de producten bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. In onze showtuin te Haren bent u van harte welkom om onze collectie te bekijken!

Kunsthaag 

Nieuw bij Bricks Tuinwereld op het gebied van wandbekleding is Kunsthaag. Een kunsthaag is ideaal om uw muur of schutting te veranderen in een prachtige groene wand, de wanden zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en zijn voor zowel binnen als buiten geschikt.

Naast een mooie unieke uitstraling is het ook nog eens onderhoudsvrij!

Wij hebben al een voorselectie voor u gedaan en met de mooiste kunsthaag wandjes bekleed bij Bricks Tuinwereld te Haren.  

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel ons via 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?