Split en Grind

Voor uw tuin is de keuze voor een bepaald soort grind vooral afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de stijl van uw tuin.

Grind kopen doet u bij Bricks Tuinwereld, met keuze uit veel verschillende maten en kleuren. Het zorgt voor een unieke, natuurlijke en verzorgde uitstraling van uw gehele tuin. 

Een zeer stijlvolle grindsoort voor in uw tuin is bijvoorbeeld Arctic blue, Ardenner split of Canadian Slate is ook zeer geschikt voor in uw tuin of op uw grindpad.

Voor een oprit of parkeerplaats is het belangrijk dat u een harde grind of splitsoort koopt. Een ideale grindsoort voor uw oprit is bijvoorbeeld Graniet split maar ook Basalt Split is zeer geschikt.

Ook voor toebehoren zoals anti-worteldoek en grindmatten bent u bij Bricks Tuinwereld aan het juiste adres!

Boomschors

Het belangrijkste voordeel van boomschors is het natuurlijke aanzicht dat u met deze bodembedekker bereikt.

De natuurlijke kleur geeft uw tuin een prachtige uitstraling. 

Nog een bijkomend voordeel is dat boomschors veel groei van onkruid voorkomt. Met een droge zomer zal boomschors uw beplanting beschermen tegen de droogte, en in de winter tegen de vorst. 

Zand

Zand is een natuurproduct dat u kunt gebruiken voor het funderen, opvullen of ophogen van uw oppervlak en het voegen van uw bestrating. Bij Bricks Tuinwereld kunt u verschillende soorten zand kopen.

Daarnaast vindt u bij ons ook kwalitatief ophoogzand en vulzand. Zand is onmisbaar voor het goed aanleggen van uw sierbestrating. Daarom hebben wij alleen het beste zand voor toepassing in uw tuin of in de openbare ruimte. U kunt ons zand kopen als ondergrond voor uw bestrating en vervolgens voegzand gebruiken om uw tegels in te vegen.

We hebben zowel zakken van 25 kg, als bigbags voor grotere hoeveelheden zand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om uw tuin aan te pakken en wilt u klinkers en stenen kopen?
Dat kan bij ons, en wij leggen ze eventueel ook voor u! Handig, toch?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel ons via 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?