Search
Close this search box.
Tuinaanleg Eindhoven

Split en grind kopen in regio Oss

Als u grind wilt kopen voor uw tuin in regio Oss, dan zit u goed bij Bricks Tuinwereld in Haren. Voor uw tuin is de keuze voor een bepaald soort grind vooral afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de stijl van uw tuin. Bij ons heeft u veel keuze uit veel verschillende maten en kleuren. Grind zorgt voor een unieke, natuurlijke en verzorgde uitstraling van uw gehele tuin. Een zeer stijlvolle grindsoort voor in uw tuin is bijvoorbeeld Arctic blue, Ardenner split of Canadian Slate. Dit is bovendien ook zeer geschikt voor op uw grindpad. Voor een oprit of parkeerplaats is het belangrijk dat u een harde grind of splitsoort gaat kopen. Een ideale grindsoort voor uw oprit is bijvoorbeeld Graniet split of Basalt Split. Ook voor toebehoren zoals anti-worteldoeken en grindmatten bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast grind, kunt u ook boomschors kopen

Het belangrijkste voordeel van boomschors is het natuurlijke aanzicht dat u met deze bodembedekker bereikt. De natuurlijke kleur geeft uw tuin een prachtige uitstraling. Nog een bijkomend voordeel is dat boomschors veel groei van onkruid voorkomt. Met een droge zomer zal boomschors uw beplanting beschermen tegen de droogte, en in de winter tegen de vorst.

Zand

Zand is een natuurproduct dat u kunt gebruiken voor het funderen, opvullen of ophogen van uw oppervlak en het voegen van uw bestrating. Bij Bricks Tuinwereld kunt u, naast grind, verschillende soorten zand kopen. Daarnaast vindt u bij ons ook kwalitatief ophoogzand en vulzand. Zand is onmisbaar voor het goed aanleggen van uw sier- en tuinbestrating. Daarom hebben wij alleen het beste zand voor toepassing in uw tuin of in de openbare ruimte. U kunt ons zand kopen als ondergrond voor uw bestrating en vervolgens voegzand gebruiken om uw tegels in te vegen. We hebben zowel zakken van 25 kg, als bigbags voor grotere hoeveelheden zand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Denkt u eraan om uw tuin aan te pakken tijdens een tuinverbouwing en wilt u grind kopen? Dat kan bij ons! Bovendien leggen wij indien gewenst ook klinkers en stenen. Handig, toch? Het maakt niet uit of u grind of zand wilt kopen: bij ons vindt u altijd het perfecte product voor het mooiste resultaat. Neem gerust contact met ons op via 06 – 82 86 86 72 of stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl. We hebben zowel zakken van 25 kg, als bigbags voor grotere hoeveelheden zand.
× Hoe kunnen we u helpen?