De mooiste tuinverlichting kopen doet u bij ons

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om nieuwe tuinverlichting van hoge kwaliteit te kopen in de omgeving van Oss, rekent u op ons.

Misschien bent u op zoek naar goede verlichting voor rondom uw huis, wilt u een wandelpad door uw tuin verlichten of zoekt u lampen om onder uw overkapping te plaatsen.

In ons uitgebreide assortiment vindt u de verlichting die aan uw wensen voldoet.

Tuinverlichting van Suslight kopen doet u bij ons in het Brabantse Haren

Na kennis gemaakt te hebben op de Groene Sector Vakbeurs in 2022 is Bricks Tuinwereld officieel dealer van Suslight. Met een mooie lichtpresentatie kan de Groenprofessional op dit adres niet alleen terecht voor sierbestrating en alle aanverwante artikelen maar ook voor de verlichting van Suslight.

Als voorraadhoudende partner kan de hovenier uit de regio hier het Suslight assortiment aan zijn klanten laten zien en ze van advies voorzien maar ook de verlichtingsartikelen direct uit voorraad meenemen of bestellen.

 

Alle denkbare verlichting is mogelijk

We hebben verschillende grondspots, inbouwspotjes, wandlampen, en nog veel meer. 

Suslight werkt uitsluitend met buitenledverlichting en deze, door Suslight ontworpen en geproduceerde, lampen verbruiken zeer weinig stroom. De energie-efficiëntie is daarnaast zeer hoog, oftewel de lampen produceren veel licht met een laag stroomverbruik.

Buitenledverlichting heeft niet alleen effect op mensen, maar ook op het leven van dieren en insecten. Veel led lampen bevatten blauw licht, wat het milieu flink verstoort. Het blauwe licht is uit de lichtbronnen bijna helemaal weg gefilterd, waardoor de biologische klok van insecten en andere dieren minder verstoord raakt.

× Hoe kunnen we u helpen?