Search
Close this search box.

De mooiste tuinverlichting kopen doet u bij ons

Als u nieuwe tuinverlichting wilt kopen in de omgeving van Oss, doet u er goed aan om een bezoek te brengen aan onze tuinverlichtingswinkel in Haren. Misschien bent u op zoek naar goede buitenlampen voor rondom uw huis, wilt u een wandelpad door uw tuin verlichten met tuinlampen of zoekt u lampen om onder uw overkapping te plaatsen. Bij Bricks Tuinwereld kunt u tuinverlichting kopen die aan al uw wensen voldoet.

terras tiles

Leuke tuinverlichting kopen om uw tuin meer sfeer te geven

Wilt u tuinverlichting kopen om uw tuin gezellig te maken? Zit u, zeker in de zomermaanden, graag lang buiten, ook als de zon al ondergegaan is? Dan kunt u in onze tuinverlichtingswinkel verschillende soorten buitenlampen kopen. Deze tuinverlichting geeft sfeer aan uw tuin en maakt deze bovendien ook veiliger. In onze showtuin kunt u het aanbod aan tuinlampen bekijken en vergelijken. U vindt hier ongetwijfeld iets dat bij uw tuin past. verlichtingsartikelen direct uit voorraad mee te nemen of te bestellen.

Tuinverlichting van Suslight kopen doet u bij onze tuinverlichtingswinkel

Na kennis gemaakt te hebben op de Groene Sector Vakbeurs in 2022, is ons tuinbedrijf officieel dealer van Suslight. Met een mooie lichtpresentatie kan de Groenprofessional op dit adres niet alleen terecht voor sierbestrating, het aanleggen van tuinen en alle aanverwante artikelen, maar ook voor de kwalitatieve verlichting van Suslight.

Als voorraadhoudende partner kunnen wij het Suslight-assortiment aan onze klanten laten zien en ze van advies voorzien. Het is echter ook mogelijk om de verlichtingsartikelen direct uit voorraad mee te nemen of te bestellen.

Alle denkbare verlichting is mogelijk

Onze tuinverlichtingswinkel heeft verschillende grondspots, inbouwspotjes, wandlampen, en nog veel meer. U zit hier dus zeker goed als u kwalitatieve tuinverlichting wilt kopen.

 

Suslight werkt uitsluitend met buitenledverlichting en deze, door Suslight ontworpen en geproduceerde, lampen verbruiken zeer weinig stroom. De energie-efficiëntie is daarnaast zeer hoog, oftewel de lampen produceren veel licht met een laag stroomverbruik.

 

Kom langs bij onze tuinverlichtingswinkel om tuinlampen te kopen

Wilt u de perfecte tuinverlichting kopen voor uw tuin? Bezoek dan onze showtuin of informeer naar de mogelijkheden van buitenlampen. Het team van onze tuinverlichtingswinkel staat voor u klaar, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl of bel naar 06 – 82 86 86 72.

× Hoe kunnen we u helpen?