Search
Close this search box.

Daar helpt Bricks Tuinwereld u graag mee! In de tuin wilt u lekker genieten van groen en natuur of juist lekker ontspannen zitten of liggen.

Hoe dan ook, lekker buiten kunnen zijn en je thuis voelen in de tuin. 

2D en 3D Ontwerpen

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek worden de wensen besproken en zal de tuin worden ingemeten. Aan de hand daarvan zal er een schetsontwerp gemaakt worden, om zo ook de juiste hoeveelheden aan materialen te kunnen bepalen.

Wilt u een uitgebreid 3D ontwerp, of een beplantings-,beregenings- en of verlichtingsplan dat kan natuurlijk ook. Aan deze werkzaamheden zitten kosten verbonden afhankelijk van de wensen/grootte van het project, deze komen te vervallen als uw project door ons gerealiseerd wordt.

Riool en infiltratie

Of het nu gaat om aanleg, reparatie of vernieuwing van complete rioolsystemen Bricks Tuinen heeft de kennis, materiaal en het vakmanschap in huis voor riool- en afwatering en waterbergingssystemen.

Bij het aanleggen van uw tuin of bij het aanleggen van bestrating kunt u te maken krijgen met wateroverlast. Om dit zoveel mogelijk te vermijden, kunnen wij tijdens het grondwerk drainage of lijngoot in de grond aanbrengen. Dit kan worden aangesloten op de bestaande riolering of op een door ons nieuw aan te brengen waterbergingssysteem.

De Nederlandse overheid heeft de afgelopen jaren bepaald dat regenwater niet meer op het openbaar riool afgevoerd mag worden. Hierdoor moeten uw regenpijpen afgekoppeld worden van het riool. De oplossing is een infiltratiekrat onder de afvoer van het regenwater ingraven, zodat het regenwater opgeslagen wordt en langzaam in de grond wegloopt.

Wij kunnen u de materialen leveren, alles installeren en monteren van allerlei soorten en maten afwateringssystemen.

 

Sierbestrating

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan hoge kwaliteit sierbestrating.      Wij hebben vele soorten, kleuren, maten tegels gebakken stenen en grind van diverse leveranciers.

Laat u inspireren in onze showtuin en breng een bezoek aan Bricks Tuinwereld in Haren. Hier kunt u ons assortiment met eigen ogen aanschouwen zodat u een goede keuze kunt maken!

Bloembakken en betonelementen

Stapelblokken zijn niet meer uit de tuin weg te denken.

Of u nu een bloembak, muurtje, vijver, bankje of border wilt met de juiste bloembakblokken of betonelementen is er erg veel mogelijk.

Ons assortiment is zeer groot we hebben voor elk doeleinde een geschikt product in vele soorten kleuren en maten.

Ook voor de juiste fundering- en  bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht.

Voegen van bestrating / voegmiddelen –

Uw terras/tuin wilt u natuurlijk zo lang mogelijk netjes en schoon houden. In veel gevallen worden tegels of bestrating op zand gelegd, het nadeel hiervan is dat onkruid erg hard groeit uit deze ondergrond.

Wij hebben voor alle verschillende soorten bestrating bijpassende voegmiddelen.

Ook voor bestaande bestrating kunt u door de juiste voegmiddelen veel ongemak besparen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Kunstgras en/of Kunsthaag

Kunstgras – Bricks Tuinen is al jaren gespecialiseerd in het egaal en duurzaam aanleggen van kunstgras. Kunstgras kent een groot aantal voordelen ten opzichte van echt gras.

Allereerst is het zo goed als onderhoudsvrij, blijft het jarenlang mooi en is het op vele manieren toepasbaar. 

Wilt u het niet door ons laten aanleggen maar alleen de producten bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. In onze showtuin te Haren bent u van harte welkom om onze collectie te bekijken!

Kunsthaag – Nieuw bij Bricks Tuinwereld op het gebied van wandbekleding is Kunsthaag.

Een kunsthaag is ideaal om uw muur of schutting te veranderen in een prachtige groene wand, de wanden zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en zijn voor zowel binnen als buiten geschikt.

Naast een mooie unieke uitstraling is het ook nog eens onderhoudsvrij! 

Gazon en bemesting

Een mooi groen gazon is DE blikvanger van de tuin. Wij hebben alleen de allerbeste graszoden en bemesting.

Wij leggen je gazon op professionele wijze aan en binnen een dag heb je een mooie groene grasmat liggen in je tuin.

Tuin-besproeiing systeem / grondwater puls

Een tuinberegeningssysteem is de ideale manier om het groen in uw tuin mooi te houden zonder er teveel tijd aan te besteden. De aanleg van uw tuin of een nieuw gazon is een mooie gelegenheid om de tuinberegening in te graven.  

Om te bepalen welke beregening het best bij jouw situatie past zijn er naast het oppervlak meerdere zaken van belang. De type sproeier, de leiding, moet er automatisch of handmatig beregend worden, wordt de beregening met een pomp of waterleiding aangestuurd? Kortom een heleboel vragen waar wij u graag mee kunnen en willen helpen!

Tuinverlichting / elektro voor buiten

Buitenverlichting is zoveel meer dan gewoon een ‘lampje’.

Voor het verlichten van je tuin, terras, veranda, zwembad, oprit, tuinpad of tuinhuis zijn er vele soorten tuinverlichting en mogelijkheden.

Door al deze mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken.

Bij ons vindt u een hoogwaardig assortiment buitenverlichting. Of het nu gaat om je huidige tuin of een nieuw aan te leggen tuin, kom langs en laat u informeren.

Schuttingen / Vlonders

Om ongestoord te kunnen genieten in uw tuin zijn er allerlei soorten, kleuren en maten schuttingen. Wij hebben de mooiste al voor u uitgekozen en een plekje gegeven in onze mooie showtuin.

Uw tuin wat sfeervoller maken met een vlonder, bijvoorbeeld een terras, steiger of veranda? Bricks Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg hiervan.

Overkappingen / veranda’s / pergola’s

Wilt u graag langer en meer kunnen genieten van het mooie buitenweer of uw woonruimte wat meer bij uw tuin betrekken? Dan is een terrasoverkapping de uitkomst. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een overkapping op maat die helemaal bij jouw woning en wensen past.

Ook voor een minimalistische terrasoverkapping (ook wel pergola genaamd) kunt u bij ons terecht. Een pergola in de tuin staat niet alleen mooi, je krijgt er ook een diversiteit aan mogelijkheden bij. Je kunt hiermee als voorbeeld schaduw creëren, beschutting tegen wind, een speelplek voor je kinderen, een extra stukje privacy en ga zo maar door.

Zwembaden

Een zwembad aanleggen is vakwerk, er komt erg veel bij kijken. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en een afwerking tot in de details.

Van uw droom tot realisatie bij Bricks Tuinen komt het samen.

Restylen van bestaande tuinen

Wil je iets anders met je bestaande tuin, maar hoeft hij niet gelijk helemaal op de schop? Denk dan een renovatie of het restylen van je tuin. Door bepaalde details in uw tuin te veranderen kunt u al erg veel bereiken.

Bespreek daarom uw wensen en beoogde budget voor deze klus met ons en heeft u binnen een mum van tijd een echte make-over!

Laadpalen

Wilt u uw auto gewoon thuis opladen en elke dag met een volle accu op pad?

Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons, wij zorgen voor de rest!

× Hoe kunnen we u helpen?