Search
Close this search box.

Gazon aanleggen in regio Oss

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Wilt u een gazon laten aanleggen in regio Oss? Dan doet u met een gerust hart een beroep op het team van Bricks Tuinwereld uit Haren. Wij zorgen er met onze groene vingers voor dat u snel geniet van uw nieuwe gazon. Ook als u meer houdt van praktisch kunstgras, leggen wij dit met plezier voor u aan. Een meer onderhoudsvriendelijke optie bestaat niet!

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Beste kwaliteit tuintegels

Laat uw gazon aanleggen door ons gespecialiseerd bedrijf

Vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om hun tuin te verharden en volledig te bestraten met klinkers of stenen. Dit is praktisch wat onderhoud betreft, maar niet goed voor de afvoer van regenwater en ook niet altijd bevorderlijk voor de uitstraling van uw tuin. Wilt u toch een groene omgeving behouden? Laat ons dan een gazon aanleggen en breng zo op een eenvoudige manier kleur aan. Bovendien wordt overtollig regenwater optimaal afgevoerd – ook door kunstgras. Om uw groene tuin in de hete zomers groen te houden, kunt u tevens bij ons terecht voor uw tuinberegening. Vraag ons als gepassioneerde tuinexpert gerust om meer informatie!

Neem contact met ons op voor een nieuw gazon

Wilt u zo snel mogelijk een prachtig groen gazon laten aanleggen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en vraag een vrijblijvende offerte aan. U bereikt ons telefonisch via 06 – 82 86 86 72 of door een e-mail te sturen naar info@brickstuinwereld.nl. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een tuinverbouwing.

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?