Tuinverbouwing in regio Eindhoven

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Voor een tuinverbouwing in regio Eindhoven schakelt u Bricks Tuinwereld uit Haren in. Wij hebben jarenlange ervaring als tuinbedrijf en brengen iedere tuinverbouwing tot een goed einde. Het maakt niet uit welke werken u wilt laten uitvoeren, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Bricks Tuinwereld

Gezellig vertoeven in uw tuin na een complete tuinverbouwing

Droomt u van een gezellige tuin waarin u uren kunt vertoeven, maar is uw huidig stukje groen aan een upgrade toe? Dan is het tijd voor een complete tuinverbouwing! Als expert in tuinbestrating weten wij als geen ander welke elementen onmisbaar zijn om een droomtuin te realiseren. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan tijdens de tuinverbouwing met zorg te werk. Tevens zijn wij niet alleen werkzaam in Eindhoven: ook voor een tuinverbouwing in regio Oss zit u goed bij ons. Bovendien kunt u bij ons ook tuinverlichting kopen om na de tuinverbouwing uw groene oase van het nodige licht te voorzien. Na de verbouwing bent u ongetwijfeld niet meer weg te krijgen uit uw tuin!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een complete tuinverbouwing? Vraag dan een offerte op maat aan bij Bricks Tuinwereld. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 82 86 86 72 of stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl. Wij zijn u graag van dienst en voorzien u graag van een prachtige tuin.

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?