Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tuinaanleg in regio Veghel

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in regio Veghel? Dan stopt uw zoektocht bij Bricks Tuinwereld in Haren. Wij zijn een ervaren tuinbedrijf met jarenlange ervaring dat steeds voor u klaar staat met een uitbreide dienstverlening. Wilt u uw tuinaanleg uit handen geven? Dan helpen wij u graag verder! Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Tuinaanleg

Verschillende opties wat betreft tuinaanleg

Wat betreft tuinaanleg zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kunt u een deel van uw tuin laten heraanleggen, bijvoorbeeld met kunstgras. Maar u kunt ook voor een complete tuinverbouwing gaan, waarbij u alles aanpakt. Het maakt niet uit welke werken u wilt laten uitvoeren, wij hebben veel expertise in tuinaanleg en creëren uw droomtuin. Uiteraard doen wij niet alleen in regio Veghel aan tuinaanleg: we zien ook werkzaam in onder andere: Weet u al precies hoe uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien? Of staat u voor de tuinaanleg open voor suggesties? Laat het ons zeker weten, dan houden wij hier rekening mee tijdens het ontwerpen van uw tuin.

Laat ons uw tuin aanleggen

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van tuinaanleg? Of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Bel dan naar 06 – 82 86 86 72 of stuur een e-mail naar info@brickstuinwereld.nl, dan geven wij u graag meer informatie. Als expert in tuinbestrating weten wij exact hoe wij een gezellige en rustgevende tuin moeten creëren. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje naar onze eerder gerealiseerde projecten.

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?