Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tuinaanleg in regio Eindhoven

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Voor uw tuinaanleg in regio Eindhoven zit u goed bij Bricks Tuinwereld in Haren. Bent u niet meer tevreden met uw huidige tuin? Of heeft u nog geen tuin en wilt u er een laten aanleggen? Wij zijn al jarenlang bezig met tuinaanleg en leveren keer na keer prachtige tuinen af aan onze klanten. Bent u de volgende wiens tuin wij onder handen mogen nemen?

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Tuinaanleg Eindhoven

Een prachtige tuin dankzij onze expertise in de tuinaanleg

Als expert in tuinbestrating zijn wij uw ideale partner voor uw tuinaanleg. Wij zijn gepassioneerd door de natuur en zetten onze kennis en expertise graag voor u in om een prachtig en rustgevend eindresultaat af te leveren. Van kleinere projecten tot het creëren van een compleet nieuwe tuin; wij realiseren het voor u. Natuurlijk zijn wij in meer regio’s dan enkel Eindhoven actief voor tuinaanleg. Zo komen wij ook bij u langs in onder andere: Laat ons snel weten wat uw wensen zijn voor uw tuinaanleg. Wij houden hier te allen tijde rekening mee tijdens het ontwerpen van uw droomtuin. Doet u graag alvast wat inspiratie op? Neem dan een kijkje bij onze eerder gerealiseerde projecten.

Doe een beroep op ons

Wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken voor uw tuinaanleg? Of ontvangt u eerst graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat weten wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via 06 – 82 86 86 72 of door een e-mail te sturen naar info@brickstuinwereld.nl. Wij staan voor u klaar en zorgen voor een perfecte tuinaanleg!

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?