Tuin laten ontwerpen in regio Eindhoven

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Wilt u graag een gezellige, mooie tuin laten ontwerpen in regio Eindhoven? Doe dan een beroep op Bricks Tuinwereld uit Haren. Als tuinbedrijf hebben wij jarenlange ervaring en weten wij als geen andere welke elementen onmisbaar zijn om een prachtige en gezellige tuin te creëren waarin u graag vertoeft. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het ontwerpen van een rustgevende tuin.

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Tuin ontwerpen

Een gezellige tuin laten ontwerpen door een specialist

Als expert in tuinbestrating zijn wij uw ideale partner om een nieuwe tuin te ontwerpen waarin u graag zult vertoeven. Laat ons zeker weten wat uw wensen zijn betreft uw nieuwe tuin, dan houden wij hier rekening mee tijdens het ontwerpen. Wilt u kunstgrassen laten aanleggen? Of droomt u eerder van een echt gazon? Het is allemaal mogelijk. Tevens kunt u bij ons grind kopen om de aankleding van uw nieuwe tuin compleet te maken. Het maakt niet uit of u al een idee heeft voor uw nieuwe tuin of u deze volledig door ons wilt laten ontwerpen: wij zorgen hoe dan ook voor een oogverblindend eindresultaat!

Laat ons uw droomtuin ontwerpen

Wilt u de tuin van uw dromen laten ontwerpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van Bricks Tuinwereld. U bereikt ons telefonisch via 06 – 82 86 86 72 of door een e-mail te sturen naar info@brickstuinwereld.nl. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw prangende vragen over het laten ontwerpen van een tuin. Neem gerust al eens een kijkje naar onze eerder gerealiseerde projecten om een indruk op te doen van ons werk.

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?