Hovenier in regio Veghel

✓ Inspirerende showtuin

✓ Tuinaanleg op maat

✓ Alles onder één dak

Bent u op zoek naar een hovenier die werkzaam is in regio Veghel? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bricks Tuinwereld uit Haren, een tuinbedrijf met jarenlange ervaring, is als hovenier werkzaam in verschillende regio’s, waaronder Veghel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Heeft u interesse in het laten leggen van een gazon?

Bricks Tuinwereld

Laat uw gazon aanleggen door ons gespecialiseerd bedrijf

Vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om hun tuin te verharden en volledig te bestraten met klinkers of stenen. Dit is praktisch wat onderhoud betreft, maar niet goed voor de afvoer van regenwater en ook niet altijd bevorderlijk voor de uitstraling van uw tuin. Wilt u toch een groene omgeving behouden? Laat ons dan een gazon aanleggen en breng zo op een eenvoudige manier kleur aan. Bovendien wordt overtollig regenwater optimaal afgevoerd – ook door kunstgras. Om uw groene tuin in de hete zomers groen te houden, kunt u tevens bij ons terecht voor uw tuinberegening. Vraag ons als gepassioneerde tuinexpert gerust om meer informatie!

Informeer naar onze dienstverlening

Wilt u weten welke dienstverlening wij als hovenier aanbieden? Neem dan vandaag nog contact op met ons door te bellen naar 06 – 82 86 86 72 of door een e-mail te sturen naar info@brickstuinwereld.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u alles wat u moet weten over ons bedrijf.

Contact formulier

× Hoe kunnen we u helpen?